onsdag 24 juni 2009

Så vilken partigrupp blir det nu då?

Fick precis veta att valet av vilken partigrupp som Piratpartiet ska ingå i har fattats ikväll och kommer att offentliggöras på en presskonferens imorgon. Det ska bli intrssant att se vilket beslut som styrelsen har tagit, och vad det kommer innebära för oss i praktiken.

Tror jag ska sätta mig på tåget och åka dit och delta. Alltid roligare att få höra goda nyheter ansikte mot ansikte än över nätet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

FORUM DIKTATAOR!!!!!!!!!!!!

Det är sant att den här tråden har gått off-topic i relation till den ursprungliga fråga som ställdes. Däremot har det framgått att narkotikapolitik är en fråga som har ett tydligt samband med Piratpartiets kärnfrågor. Narkotikalagstiftningen är per definition både en särlagstiftning och en tvångslagstiftning vars konsekvenser för individens integritet och privatliv är synnerligen långtgående.

Till det avseende ett samband kan åberopas deklarerar principprogrammet ställningstagande, till vilket samtliga medlemar undertecknat att integritet och privatliv skall värnas. Även om en viss andel medlemar anser att respekten för mänskliga rättigheter såväl kan som ska villkoras, är det inte en position som har stöd i principprogrammet. Att detta kommit fram tycker jag är positivt.

Framtida diskussioner rörande Piratpartiets ställningstagande till narkotikapolitiken bör modereras mer konsekvent vad avser enskilda inlägg som går bortom ramarna för principprogrammet. Det är inte rimligt att moderatorerna tillåter trådar att urarta till den grad diskussionerna uteslutande är OT, och först då träder in och stämplar hela tråden som OT. I synnerhet vad gäller frågor som har ett så tydligt samband till Piratpartiets principprogram.

Political tags... are never basic criteria. The human race divides politically into those who want people to be controlled and those who have no such desire.
Robert A. Heinlein

Mab sa...

Jag tror det stavas diktator...

Men jag skulle uppskatta om folk lät bli att spamma mina bloggkommentarer med inlägg om hur jag modererar forumet. Sådana inlägg gör sig bättre i själva forumet

Anonym sa...

Spam, spam, spam, spam. Det är ändå ingen som skriver på din usla blogg

Mab sa...

Anonym:

motbevisade du inte just dig själv där?

Jag heter Sallad på PPs forum sa...

otroligt barnsligt beteende av anonym